Suosikkinäkymien tallentaminen ja näyttäminen

Suosikkeja on hyvä käyttää silloin, kun haluaa tallentaa itselleen tai myös kaikille muille näkyville jonkun hyvän haun+suotimet+ryhmittelyt-yhdistelmän.

Näin voit tallentaa suosikin:

1. Tee haluamasi haut, suotimet ja ryhmittelyt.
  2. Paina sen jälkeen Suosikit ja klikkaa “Tallenna kyseinen haku”.
  3. Kirjoita suosikillesi kuvaava nimi
  4. Valitse valintalaatikosta
    1. “Käytä oletuksena” jos haluat, että aina tullessasi näkymään kyseinen suosikki on esivalittuna
    2. “Jaa kaikkien käyttäjien kanssa” jos haluat, että se näkyy kaikille järjestelmän käyttäjille (myös kollegat voivat hyödyntää)
  5. Paina Tallenna