Työkalupalkki hukassa?

Kun olet sisäänkirjautunut verkkosivunne hallintaan, sivuja selatessa osoiterivin alapuolella on ”Työkalupalkki / Toolbar”, josta pääsee nopeasti muokkaamaan artikkelia / sivua, jolla olet.
WordPress Työkalupalkki / Toolbar

Mitä tehdä, mikäli työkalupalkkia ei kuitenkaan näy?
1) Mene hallinta-puolelle ja valitse ”Käyttäjät/Users”-kohta
2) Etsi oma käyttäjäsi ja klikkaa se auki
3) Ruksaa kohta ”Näytä työkalupalkki kun tarkastelet sivustoa/Show Toolbar when viewing site”

Tagit
    Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /var/www/html/wp-content/themes/avoin_systems/template-parts/knowledgebase-meta.php on line 44