Alkoholitoimialan viranomaisilmoitukset

Viranomaisraportoinnin ohjevideo ohessa. Mukana Valviran valmisteveroilmoitus, Palpan pantti-ilmoitus, Valviran toimitusilmoitus sekä Valviran astiointi-ilmoitus.

Huomaathan, että oheiset raportit vain Avoin.Systemsin kehittämässä panimon/tislaamoiden toimialaratkaisukokonaisuudessa.

Tagit
    Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /var/www/html/wp-content/themes/avoin_systems/template-parts/knowledgebase-meta.php on line 44