Kuortaneenkatu 2, Helsinki, Finland
+358-40-759 9695

Odoo Gold Partner

Avoin.Systems on virallinen Odoo Gold Partner

Avoin.Systems on virallinen Odoo Gold Partner Suomessa, mutta mitä tarkoittaa olla Odoo partneri?  Tässä artikkelissa avaamme mitä tarkoittaa olla Odoo Partner ja mitä hyötyjä siitä on asiakkaan näkökulmasta.

odoo gold partner

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joka perustuu liiketoimintasovelluksiin (business apps), jotka ovat yksittäisille osa-alueille kehitettyjä moduuleita kuten asiakkuudenhallinta (CRM), projektinhallinta, varastonhallinta, tuotannonohjaus tai laskutus, jotka voidaan ottaa ketterästi ja nopeasti käyttöön. Liiketoimintasovellukset mahdollistavat vaiheittaisen käyttöönoton, jossa sovellusten käyttöönottoa porrastetaan, jolloin se vähentää riskiä sekä kustannuksia. Kun nämä liiketoimintasovellukset integroituvat saumattomasti keskenään – kuten Odoossa – muodostavat ne tuttavallisemman toiminnanohjausjärjestelmän.

odoo partner

Mikä on Odoo Partner?

Virallinen Odoo Partner -nimike annetaan yrityksille, jotka tarjoavat laadukkaita Odoo-palveluita ja täyttävät Odoon partnerivaatimukset. Asiakkaan näkökulmasta Odoo Partnerin kanssa työskentely takaa, että

Odoo partneri… on saanut täyden koulutuksen Odooseen

Odoo partnerilla… on pääsy Odoo Enterprisen lähdekoodiin

Odoo partnerilla… on suora yhteys Odooseen ratkaistakseen ongelmia

Odoo partneri… julkaisee referenssejä suoraan sivustolle www.odoo.com

Odoo partneri… on mukana läpinäkyvässä Odoo Partner ranking-systeemissä (ready – silver – gold)

Odoo partneri… on suorittanut Odoo sertifioinnit

Odoo partneri on siis Odoon valtuuttama virallinen yhteistyötaho, joka tuottaa Odoo-palveluita asiakkaille. Odoo turvautuu siihen, että Odoo partnerit tuottavat suoria palveluita asiakkaille, kun taas Odoo itsessään keskittyy tutkimukseen ja Odoon kehittämiseen. Odoo partnerit ovat olemassa auttaakseen yrityksiä Odoon käyttöönotossa ja käytössä.

Gold partner tason olemme saavuttaneet täyttämällä Odoon vaatimukset korkeimman tason partnereille.

Mitä asiakas hyötyy valitessaan Odoo Partnerin?

Odoo partnerin kanssa asiakas voi luottaa laadukkaaseen palveluun. Partnerit tarjoavat Odoo koulutusta, konsultointia, tukipalveluita, kustomointia ja paljon muuta. Partnereilla on syvä ymmärrys Odoon toiminnasta ja sen rakenteesta.

Odoo partnerina varmistamme, että asiakas saavuttaa liiketoimintatavoitteensa Odoon avulla. Jokaisessa palveluprosessin vaiheessa, osaavat tiimiläisemme varmistavat, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Palvelumme sisältävät tukea jokaisen tietojärjestelmän käyttöönoton vaiheeseen, aina vaatimustenmäärittelystä koulutukseen ja prosessikehitykseen asti.

Myös käyttöönoton jälkeen autamme eteen tulevien ongelmien kanssa. Asiakassuhde ei lopu projektin loppuessa. Yrityksen tärkein tietojärjestelmä – toiminnanohjausjärjestelmä – vaatii laadukkaan ylläpidon, jossa proaktiivisesti tunnistetaan ongelmia ja korjataan niitä. Ylläpito sisältää myös varmuuskopioinnin, joka mahdollistaa aikaisemman tietokannan tilanteen palautuksen. Lisäksi käyttäjät tarvitsevat tehtäviensä suorittamiseen erityisesti erityistilanteissa käyttötukea, jossa neuvomme parhaan ja tehokkaimman tavan päästä haluttuun lopputulokseen.

Odoo partnerina osaamme valita parhaan ratkaisun liiketoimintaasi ajatellen.

Haluaisitko kuulla lisää Odoosta?

Ole rohkeasti yhteydessä!

Svante Suominen
svante@avoin.systems
0440-782 683

Tai jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä Odoo-järjestelmään liittyen.

Nimi*

Yritys*

Sähköposti*

Liittyvät artikkelit