Kuortaneenkatu 2, Helsinki, Finland
+358-40-759 9695

DEMO: Odoo-CRM eli myynninhallintatyökalu

Tutkiskellessani taas Odoon kilpailijoita huomasin, että lähes minkään ERP-järjestelmän tai CRM-työkalun toimittajat eivät uskalla paljastaa, miltä itse softa näyttää. Pitkällisen salapoliisityön tuloksena onnistuin löytämään joitakin ruutukaappauskuvia. Löydöksiä ihmetellessäni ymmärsin, miksi demo-videot puuttuvat toiminnanohjausjärjestelmätoimittajien sivuilta. Lähes kaikki tuotteet tuovat mieleen tunkkaisen 90-luvun.

Odoo on poikkeus. Kaikki Odoon toiminnot pyörivät käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, näppärästi nettiselaimessa. Tästä innostuneena kuvasin ensimmäisen Odoo-esittelyvideomme. Tällä videolla esittelen Odoon 8-version myyntitoiminnallisuudet.

Odoon avulla saat yrityksesi myyntityön määrämuotoiseksi ja näkyväksi. Myynnin raportointi mahdollistaa kipupisteiden löytämisen ja myynnin kehittämisen.

Popparit esiin, olkaa hyvät!

Liittyvät artikkelit